OXILVER - Sprej za nokte - aktivni kisik 100 ml

Oxilver Nail Sprej

Poboljšava strukturu nokta
Zaustavlja rast gljivica
Poboljšava čvrstoću nokta
Oporavlja nokte i kožu oko nokta
Daje noktima zdrav izgled
Hidratizira nokte


Osim u ljekarnama proizvod možete kupiti na https://bazzar.hr/search?utf8=&q=OXILVER

Oxilver Nail tretira različita oboljenja nokta kožice i kože oko nokta, kao što su bakterijske i gljivična infekcije, psorijaza, ozljede nokta itd.

Široka učinkovitost rezultat je komplementarnog učinka između AKTIVNOG KISIKA i KOLOIDNOG SREBRA. Dodan je i Panthenol, kojim se postiže optimalan sastav za dopremu vlage unutar noktiju i dublje slojeve kože. Panthenol djeluje visoko regenerativno. Nokti postaju sjajniji, čvrsti i manje lomljivi, koža je savitljiva, elastična i mekša.

OXILVER NAIL rješenje ublažava simptome različitih neželjenih stanja noktiju i kože kroz proces oksigencije i vidljivo poboljšava njihov izgled.

Oxilver Nail sastav;

Pročiščeni i stabilizirani aktivni kisik proizveden iz peroxida (stabiliziran i pročišćen da se može unijeti i u organizam), koloidno srebro i pantenol

Upute za korištenje; Sprej poprskajte na područje noktiju koji je zahvaćen 2-3 puta dnevno, sa udaljenosti 10-15 cm. Za prskanje vam je potreban potisak 2-4 puta (ovisno o tome koliko je područje zahvaćeno).Nemojte brisati ili isprati s kože, pričekajte dok se otopina ne osuši. Ukoliko se zapjeni, imate potvrdu da postoji infekcija.

Kada se nanese na nokte i kožu pretvara se u pantotensku kiselinu (vitamin B5) koja poboljšava fleksibilnost i jačinu nokta.
Pantenol također izvrsno radi sa keratinom, protein koji se nalazi u noktima i koži. Zbog svojih svojstava pantenol duboko prodire u nokat. To nam pomaže da se zaštiti i oporavi oštećeni nokat i pojača hidratacija, struktura i izgled nokta.

Sastav:Aqua, Hydrogen Peroxide, Panthenol, Colloidal Silver, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin, Alcohol.