https://healthandbeauty.hr/proizvod/anatomske-klompe-cvijece/

 

Air klompe u potpunosti su anatomski i ortopedski prilagođene.
Unutarnji i vanjski potplat klompi dizajniran je kako bi pružio udobnost Vašem stopalu. Unutar klompi nalazi se specijalni jastučić zbog kojega se stopalo ne znoji. Izrađen je od obrađene umjetne antibakterijske kože. Svi modeli klompi ručno su rađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala.
Iako se zbog veličine potplata klompe mogu doimati velikima, vrlo su lagane. Visina potplata je 5 cm te zahvaljujući njihovom posebnom obliku, klompe se ne kliže.

Ovo su jedne od najlakših klompi na tržištu, upravo zbog materijala koje koristimo prilikom izrade. Klompe teže tek 567 grama.
Anatomski uložak i ergonomski oblik prilagodit će se Vašem stopalu. Udobnost uloška će olakšati stajanje ili kretanje na poslu.

Uložak je vrlo mekan, no to neće skratiti vijek trajanja vaših klompi.
Rupice na površini čine ove klompe vrlo prozračnima i u njima Vam se noga neće znojiti zbog čega je prigodno i nošenje na bosoj nozi. Ipak, preporučamo nošenje prirodnih materijala poput pamuka.

Preporučamo održavanje klompe krpom i toplom vodom, bez korištenja kemikalija. Dovoljno je obrisati klompe na kraju dana vlažnom krpom ili maramicom.

Veličine gazišta;
VELIČINE DR MITRA
37 233
38 240
39 248
40 254
41 260

DRM 452 Cvijeće
img