TONIC CHAIR CONFORT BLUE

TONIC CHAIR CONFORT BLUE

Tonic Chair® Confort je ergonomski stolac protiv bolova u leđima kojega su razvili i preporučili fizioterapeuti.

Revolucionaran je jer uključuje loptu za vježbanje, koja se naziva i "švicarska lopta" ili "lopta za pilates". Novi baloni (izrađeni tako da ne pucaju) proizvedeni su u Njemačkoj i dostupni su u novim bojama.

⚠️ Nijanse boja mogu varirati ovisno o isporukama.

Tonic Chair® Comfort omogućuje vam da budete aktivni dok sjedite!

Pomaže u jačanju i toniranju cijelog tijela.


Tonic Chair® Confort pruža ugodan osjećaj sjedenja na zračnom jastuku i ponudit će vam neusporedivu udobnost... Baza je redizajnirana kako bi poboljšala položaj nogu na stolcu. Ergonomski stolac s loptom i s 5 nogu nudi bolju stabilnost u svim smjerovima i izvrsnu udobnost sjedenja.

Tonic Chair® Confort ima ergonomski podstavljen naslon za optimalnu udobnost. Također ima posebnost jer ima naslon za leđa koji se podešava po visini i ima mogućnost naginjanja prema naprijed za maksimalnu potporu leđima. Savršeno se prilagođava vašoj morfologiji.


Karakteristike stolca Tonic Chair® Comfort:


Maksimalna težina: 140 kg

Podesiva visina prema napuhanosti balona i postavljanju pomoćnih sjedalica od 44 do 54 cm

Širina: 54 cm

Dubina: 59 cm


Isporuka sadrži:


stolac

5 kotačića

profesionalni balon - balon izrađen tako da sprječava pucanje

pumpu

korisnički priručnik


 


Upozorenje:

Pročitajte sve upute prije uporabe.

Čuvajte priručnik tijekom vijeka trajanja proizvoda.

Vlasnik je odgovoran osigurati da svi korisnici Tonic Chair budu pravilno obaviješteni o svim mjerama opreza pri uporabi.

Prije početka bilo kojeg programa vježbanja posavjetujte se s liječnikom. Ovo je osobito važno za osobe starije od 35 godina ili one koje su prije imale zdravstvenih problema, ili osobe koje nisu vježbale nekoliko godina.

Provjerite imate li dovoljno prostora za sigurno korištenje proizvoda.

Ako ste srčani bolesnik, bolujete od hipertenzije ili bilo koje druge bolesti, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije početka bilo kojeg programa vježbanja.

Tonic Chair i Tosama trade se odriču svake odgovornosti za zahtjeve odštete od ozljeda bilo kojoj osobi ili imovini koja proizlazi iz zlouporabe ovog proizvoda od strane kupca ili bilo koje druge osobe.


Ako je vaš proizvod oštećen odmah ga prestanite koristiti i odite na link: archive.preprods.fr

Uvijek se zagrijte prije vježbanja i pazite da uvijek održavate ravnotežu.

Maksimalna težina korisnika je 140 kg.Patite li od bolova u leđima? Tražite stolac koji vam omogućava pravilno držanje i kraj dugotrajnog sjedenja u istom položaju, ali i stolac koja vam omogućava da ostanete aktivni dok sjedite? Stolac Tonic je stvoren za vas. Njegova nestabilna lopta potaknut će vaše tijelo da se uravnoteži, omogućavajući vam dobro držanje, a time i dobru ravnotežu. Tonic Chair također je idealan partner za trudnice. Osim toga, ovo ergonomsko sjedalo prikladno je za sve dobne skupine. Posebno se preporučuje osobama od 12 godina do 77 godina.

Ovo su glavne prednosti TONIC CHAIR:

- Bolje poravnanje kralježnice. Budući da lopta za vježbanje nije stabilna, vaše tijelo mora "raditi" kako bi održalo ravnotežu na lopti. Samo dobar položaj omogućit će vam dobru ravnotežu. Zbog toga će se vaše tijelo automatski pokušati postaviti u ispravno držanje. Krajnji rezultat je bolje zdravlje kralježnice i prestanak bolova u leđima.

- Kada sjedite na lopti češće mijenjate položaj. To je zato što se stalno pokušavate uravnotežiti. Činjenje jednostavnih stvari poput okretanja prema telefonu rezultirat će novim položajem vašeg tijela. Vaša leđa više neće trpjeti oštećenja od dugotrajnog sjedenja u istom položaju.

- Više nećete imati osjećaj da vas "boli zadnjica" jer se lopta ponaša kao zračni jastuk.

- Lopta apsorbira 2/3 težine tijela stvarajući vrlo ugodan bestežinski učinak i značajno smanjujući opterećenje kralježnice.

- Jedna od velikih prednosti korištenja TONIC CHAIR-a je ta što se možete istezati ili raditi mini vježbe kad god želite i bez ustajanja.

- Vaš osjećaj za ravnotežu će se poboljšati. Svakodnevno sjedenje na nestabilnoj površini poboljšat će vaš osjećaj ravnoteže, kao i reakcije vaših mišića. Rezultate ćete moći vidjeti odmah.

Ojačat ćete trbušni pojas. Vaše tijelo primarno koristi trbušne mišiće kako bi kompenziralo promjene u ravnoteži. Tako ćete raditi vježbe za trbušne mišiće sjedeći! S obzirom na broj sati koje provedete u sjedećem položaju te će vježbe brzo ojačati vaš trbušni pojas i brzo vratiti tanak i definirani struk.

- Izvrstan je za cirkulaciju krvi. Sjedenje na lopti za vježbanje potiče dobru cirkulaciju krvi tijekom cijelog dana. Za razliku od klasičnog uredskog stolca koji dugotrajnom uporabom smanjuje prokrvljenost donjih udova.

- Osjećat ćete se energičnije. Dokazano je da ćete se na kraju dana osjećati umornije ako dugo sjedite u istom položaju. S druge strane, dok sjedite na lopti vaše tijelo će uvijek biti u pokretu i osjećat ćete puno više energije nakon što završite svoj posao.

- Sagorjet ćete stotine kalorija dnevno. Više kretanja tijekom dana znači više sagorjelih kalorija. TONIC CHAIR potiče mršavljenje dok sjedite!

- Vrlo pristupačan, TONIC CHAIR ne košta više od klasičnog uredskog stolca i uštedjet će vam pretplatu na teretanu! Također je idealan partner trudnicama.

- Garantiramo vam puno zabave koristeći TONIC CHAIR. Pridonijet će veselju i dobrom raspoloženju kod kuće ili na poslu!


TONIC CHAIR CONFORT BLUE
TONIC CHAIR CONFORT BLUE
TONIC CHAIR CONFORT BLUE
img