Iz medija

Odabrani proizvod godine u kategoriji anatomske obuće – Anatomske klompe Terlik Sabo
 

Zrinka Kranjčec Dejanović, Članica društva zadužena za marketing, razvoj i strateško planiranje
Uzbudljivo putovanje inovacija i udobnosti doseglo je vrhunac ovogodišnjeg istraživanja, gdje su kupci prepoznali izvanredne kvalitete Terlik Sabo klompi. Sa svojim revolucionarnim dizajnom i izvanrednom udobnošću, ove klompe su osvojile srca i stopala diljem Hrvatske. Ova nagrada potvrđuje posvećenost tvrtke da pruži najbolje proizvode svojim kupcima. Hvala svim našim vjernim kupcima koji su glasali za nas i podržali nas na ovom putovanju. Vaša podrška nas inspirira da nastavimo stvarati vrhunske proizvode neodoljivog dizajna.

Objavljeno: 02. svibnja 2024.

detaljnije; www.jatrgovac


 

Dodjela priznanja PROIZVOD GODINE 2024

Na temelju glasova hrvatskih potrošača titulu Odabrani proizvod godine ponijelo je osam proizvoda, dok su titulu Marka povjerenja godine zaslužila dva brenda.

Sedma svečana dodjela prestižnih nagrada Odabrani proizvod godine za 2024. godinu održana je jučer u zagrebačkom hotelu Westin. Nagrade su rezultat temeljitog istraživanja provedenog među hrvatskim potrošačima, a uz već prepoznatljivi žig Odabranog proizvoda godine, ovaj put kompanije su imale priliku natjecati se i za novi žig – Marka povjerenja godine.

detaljnije: www.after5.hr


 

Klompe – ultimativni modni trend koji će ove jeseni vladati gradskim asfaltom!

Iako smo svi dobro upoznati s činjenicom da su klompe jedna od najudobnije obuće, mnogi su ih donedavno nosili samo u svoja četiri zida, no to se itekako promijenilo. Sudeći po najnovijim trendovima, klompe će postati nezaobilazan dio jesenskog street stylea.

Kako bismo vas inspirirali da i vi ove jeseni nosite ovu bezvremensku obuću u kojoj će vam svaki korak biti lagan poput pera, dopustite da vas naučimo na koji ih način stilizirati. Klompe možete s lakoćom uklopiti uz bezbroj outfita.

Od dnevnog, casual, elegantnijeg pa sve do poslovnog looka, klompe su obuća o kojoj se priča, a osobito one hrvatskog poduzeća Tosama Trade koji su od 2019. godine distributer mnogih robnih marki. Njihov pomno odabrani asortiman sastoji se od anatomskih klompi s raznim motivima, tako da će svatko pronaći nešto za sebe.

 

Objavljeno: 14. rujna 2023.

detaljnje: www.elegant.hr


Klompe uzvraćaju udarac!

Da, dobro ste pročitali – ovog proljeća tradicionalna nizozemska i švedska obuća pokorit će Europu. Udobna, anatomska, ali i moderna obuća koju ćemo nositi cijelo proljeće, ljeto i dobar dio jeseni, vratila se u velikom stilu, a verzija klompi ima više nego ikada.

Objavljeno: 22.03.2022.

detaljnje: www.she.hr


Tosama trade predstavila najnovije trendove anatomskih klompi

Žene u Hrvatskoj sve više nose moderne, a udobne anatomske klompe sa stotinama motiva

Udobna, anatomska, ali i moderna obuća počinje se sve više tražiti u fashion krugovima, a veliki iskorak na domaćem je tržištu napravila Tosama trade, koja je revolucionizirala dizajn ove praktične obuće. Od Mickey Mouse i Garfield motiva, do klompi sa motivima nota, popularnih junaka, cvijeća, srca i onih tradicionalnih crno-bijelih, Tosama trade predstavlja najnovije trendove obuće, koje već uveliko nose žene u Hrvatskoj.

detaljnje: www.gossip-vijesti.com


 


 

 

 

 

 

 

 

img