Proizvod godine 2024.

Hvala vam, dragi naši kupci!

S ponosom želimo podijeliti s vama fantastičnu vijest - Anatomske klompe Terik Sabo osvojile su prestižnu nagradu PROIZVOD GODINE 2024!

U svijetu obuće, inovacija i udobnost su ključni elementi koji oblikuju iskustvo korisnika. Upravo u skladu s tim principima, dodjela priznanja za "Proizvod Godine 2024" iz oblasti obuće donosi jedno ime koje se ističe iz mnoštva - anatomske klompe Terlik Sabo.

Ove klompe predstavljaju spoj vrhunskog dizajna, tehnoloških inovacija i pažljivo odabranih materijala, što ih čini nezaobilaznim dodatkom u svijetu svakodnevne udobnosti. Od samog lansiranja, Terlik Sabo klompe su se istakle po svojoj revolucionarnoj anatomskoj strukturi, pružajući korisnicima ne samo osjećaj udobnosti već i podršku koja je neophodna za zdrav hod i pravilno držanje tijela.

Jedan od ključnih faktora koji je doprinio ovom izvanrednom uspjehu je upravo pažljivo prilagođena anatomija klompi. Svaki detalj je promišljeno osmišljen kako bi se pružila podrška stopalu. Tkanine visokog kvaliteta koje se koriste u proizvodnji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost, dok estetski dizajn doprinosi njihovoj univerzalnoj primjenjivosti u svim situacijama.

Priznanje "Proizvod Godine 2024" za anatomske klompe Terlik Sabo nije samo priznanje izvrsnosti u oblasti obuće, već i potvrda da se kvaliteta, udobnost i održivost mogu spojiti u jedan proizvod koji će dominirati tržištem. U svijetu koji teži udobnosti bez kompromisa, Terlik Sabo klompe su postale simbol savršenog spoja između mode, udobnosti i odgovornosti.

Ova nagrada je rezultat glasovanja zadovoljnijih klijentica i kupaca, vašeg neprocjenjivog glasa i podrške, i za to vam iskreno zahvaljujemo! Vaša povjerenja i lojalnost su ono što nas motivira da neprestano radimo na stvaranju proizvoda koji zadovoljavaju vaše potrebe i očekivanja.

Na prigodnoj svečanosti nagradu su primili direktor Tosame trade d.o.o Damir Dejanović i članica uprave Zrinka Kranjčec Dejanović

img